четвер, 15 вересня 2011 08:35

Яценюк хоче бути генералом, та "бютівці" до нього не підуть - нардеп

Яценюк хоче бути генералом, та "бютівці" до нього не підуть - нардеп

Депутати від БЮТ вступати до "Фронту Змін" не збираються.

Про це в ефірі 5 каналу заявив "бютівець" Андрій Сенченко, коментуючи заяву лідера "Фронту Змін" Арсенія Яценюка про консолідацію його партії та БЮТу.

"Яценюк мабуть вирішив, що з'явилася надія на якийсь вакуум, який він намагається собою заповнити, але думаю, що це йому явно не під силу", - зазначив депутат.

"Якщо Арсеній Петрович напише заяву в первинну організацію БЮТ за місцем проживання, то, напевно, розглянуть його заяву", - заявив Сенченко.

Він також зазначив, що вступ до лав партії "Фронт Змін" кількох народних депутатів - рядова подія. "Я керую кримської партійної організацією партії "Батьківщини". У нас є й відтік, і приплив, і ми щодня приймаємо в партію людей, і це не є предметом обговорення на різних телеефірах", - сказав депутат.

"Тут два-три депутати з "Нашої Україною" вступили до "Фронту Змін" і це подається як знакова подія, яку має обговорювати вся країна. Це рядова подія, міграція в межах близьких політичних сил", - додав Сенченко.

"Ні про який  вступ моїх колег з "Батьківщини" кудись до "Фронту Змін" мова не йде. Це як жарт можна сприймати", - підкреслив парламентарій.

"Це за принципом: кожен солдат хоче бути генералом. Добре, що людина прагне до таких висот. І добре, що він хоче бути керівником великої політичної сили, але її треба вирощувати", - уточнив Сенченко.

Зазначимо, що раніше Яценюк заявив, що єдине об'єднання, яке варто обговорювати, це консолідація "Фронту Змін" і БЮТ.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк хоче бути генералом, та "бютівці" до нього не підуть - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути