вівторок, 26 липня 2016 05:00

Брати потонули у зрошувальному басейні
5

Тіла Володимира (на фото) й Віталія Данилів із села Високе Мелітопольського району Запорізької області знайшли на дні зрошувального басейну. Хлопці не вміли плавати
Фото: фото з родинного архіву
Віталій Данилів
 Ганна Черінь
Олена Сарно
Гаррі Маршалл

17-річного Віталія і 16-річного Володимира Данилів поховали в селі Високе Мелітопольського району Запорізької області.

Увечері 18 липня вони пішли грати в футбол і не повернулися додому. Батько шукав синів. Поблизу зрошувального басейну знайшов їхній одяг. Викликав поліцію та рятувальників.

— Хлопців дістали мотузками. Свідків немає. Можливо, один тонув, другий кинувся його рятувати. Обоє не уміли плавати. Менший Вова — з дитинства інвалід. На одній нозі протез. Нещодавно поставили новий за 14 тисяч гривень, — каже 17-річна Діана Тетерюк, однокласниця Віталія.

Коротко

В американському штаті Флорида померла українська письменниця Ганна Черінь, 92 роки. Народилася в Києві. Під час Другої світової опинилася в таборах для "переміщених осіб" у Німеччині. 1950 року переїхала до США. Пропагувала українську культуру. Видала 40 книжок із віршами, оповіданнями й подорожніми нарисами.

У Житомирі 31 липня справлять сороковини за 47-річною Оленою Сарно, колишнім начальником управління сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради. Вона померла 24 червня від раку.

— Чотири роки тому Олені зробили операцію, — говорить Ольга Пашко, керуюча справами виконавчого комітету міської ради. — Вона оформила групу, пішла на пенсію й боролася із хворобою. Було все нормально, а потім — рецидив.

19 липня в американському місті Бербанк пішов із життя актор і режисер 81-річний Гаррі Маршалл. Мав серцевий напад. Ускладнення дала пневмонія. Із дружиною Барбарою прожив у шлюбі 53 роки. У покійного залишилися троє дітей. Як режисер прославився фільмом "Красуня" з актрисою Джулією ­Робертс.

65-річний житель села Зелений Гай Заліщицького району на Тернопільщині святкував із друзями власний день народження на галявині за селом. Удавився шашликом. Врятувати життя іменинникові не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «Брати потонули у зрошувальному басейні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути