четвер, 02 червня 2011 16:15

МЕНІ СКЛАДНО УЯВИТИ ЯНУКОВИЧА БЕЗ ОХОРОНИ З ЇЇ КЕРІВНИКОМ-РОСІЯНИНОМ, БЕЗ МИГАЛОК

 

30 травня президент Віктор Янукович заявив, що напередодні спробував прогулятися Києвом інкогніто й без охорони. "Але не вдалося. Люди затисли мене в кут і почали задавати питання, чому я так дуже скромно себе вів", - поділився Янукович. І зазначив, що кияни висловлювали йому задоволення перспективами розвитку столиці

Оксана ЗАБУЖКО, письменниця, 50 років

Це все звучить, наче казка з "Тисячі й однієї ночі", в якій халіф Гарун аль-Рашид, перевдягнувшись, залишав свій палац і ходив на ринок. Ніби чинний президент не розуміє, чи така публічна особа може залишатися невпізнаною? Кому він це розказує? Лишається тільки вкотре подивуватися, хто йому ці речі наговорює і навіщо він робить із себе блазня.

МЕНІ СКЛАДНО УЯВИТИ ЯНУКОВИЧА БЕЗ ОХОРОНИ З ЇЇ КЕРІВНИКОМ-РОСІЯНИНОМ, БЕЗ МИГАЛОК. СКЛАДНО УЯВИТИ, ЯКИЙ ТЕКСТ ЙОМУ МОЖУТЬ ВИДАТИ ПЕРЕХОЖІ - З ОГЛЯДУ НА ТЕ, ЯКИМ МАТОМ КРИЮТЬ ЙОГО КОРТЕЖ ВОДІЇ, КОЛИ ВІН ЇДЕ НА РОБОТУ. Словом, пожартували - і знову невдало.

Схоже, ці слова стосувалися діалогу з громадськістю. Я собі слабко уявляю, звідки ця влада бере інформацію і яким чином та надходить і фільтрується. Бо ж ПРЯМОГО ДІАЛОГУ ІЗ СУСПІЛЬСТВОМ НЕМАЄ. НАВІТЬ СПРОБ ТАКИХ НІХТО НЕ РОБИТЬ. За попередньої влади були раз президентські слухання. На них представники громадських організацій, замість махати кадилом, говорили справді те, що президенту не дуже приємно було почути. Потім цих слухань не повторювали - але ж хоч якийсь рух інформації був.

А зараз роблять відкат назад. Уже другий рік нема ніяких жестів у цьому напрямку. Це повністю закритий соціум - подивіться, як вони їздять по місту. Абсолютний аутизм, в якому вони дублюють кремлівську парадигму - де теж живуть в умовах намальованої самим собі реальності. БУДЬ-ЯКУ ТАКУ АУТИЧНУ ВЛАДУ РАНО ЧИ ПІЗНО ЧЕКАЄ те, що американці називають rude awakening - БРУТАЛЬНЕ ПРОБУДЖЕННЯ.

Зараз ви читаєте новину «МЕНІ СКЛАДНО УЯВИТИ ЯНУКОВИЧА БЕЗ ОХОРОНИ З ЇЇ КЕРІВНИКОМ-РОСІЯНИНОМ, БЕЗ МИГАЛОК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути