четвер, 21 березня 2013 16:14

Зубний технік у Рівному спіймав грабіжника, який бив жінку ногами

Зубний технік у Рівному спіймав грабіжника, який бив жінку ногами
Чоловіки скрутили спритного молодика. Фото: www.incident59.ru

У середу в Рівному на вулиці Буковинській випадкові перехожі затримали 28-річного молодика, який вирвав сумку у місцевої жительки. Жінка верталася додому одна близько 20-ої години. Скориставшись тим, що інших людей навколо не було, незнайомець напав на неї і спробував висмикнути торбинку з її рук. Жінка однак не здалася і між ними зав'язалася сутичка.

Розлючений молодик штовхнув жертву на асфальт.  Жінка впала, але продовжувала оборонятися. Тоді грабіжник почав бити її ногами. Від болю рівнянка ослабила хватку і нападник вирвав сумочку з її рук.

Молодик не встиг далеко втекти, бо на допомогу жінці кинулися перехожі – в цей момент вулицею проходила група чоловіків.

"Ми йшли з друзями. Раптом почули, що десь на подвір'ї кричить жінка, що в неї вирвали сумочку", - розповідає зубний технік Олександр Примачок. – "А потім побачили хлопця, який швидко біг вулицею. Ми кинулися за ним, наздогнали та забрали у нього сумку. Можливої бійки не боявся - я навіть не думав, що у грабіжника міг бути ніж або щось таке. На щастя, все обійшлося".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злочинці пограбували київського таксиста і розстріляли міліціонера

Чоловіки скрутили спритного молодика. Потім викликали на місце міліціонерів та "швидку допомогу" для жінки – про всяк випадок. Серед компанії друзів також був правоохоронець – капітан Олександр Мамчур працює в науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС області.

Сумочку повернули власниці. Виявилося, що жінка є матір'ю одного з працівників ДАІ.

"Затриманий молодик запевняє, що у нього зараз складне матеріальне становище. На злочин пішов, бо нібито не мав грошей, щоб прогодувати трьох дітей", - кажуть в прес-центрі обласного управління міліції.

Зараз ви читаєте новину «Зубний технік у Рівному спіймав грабіжника, який бив жінку ногами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути