середа, 16 листопада 2016 11:51

За светр із хрестом ученицю вигнали зі школи

За светр із хрестом ученицю вигнали зі школи

У Дніпрі заступник директора юридичного ліцею публічно обізвала і вигнала з уроку 10-класницю Марію Крайняк. Учительці не сподобався чорний светр з малюнком хреста, який одягнула школярка.

У дівчини важкий порок серця. На вулиці вона знепритомніла і почала задихатися.

"Мені довелося піти з уроку. Було дуже прикро. Я розплакалася. Почала боліти і паморочитися голова. Пам'ятаю, як мене підхопила якась жінка. Було так погано, що я втратила свідомість", - розповідає Марія Крайняк. Передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учителька фізкультури побила учнів

Школярку довелося госпіталізувати. Півтора місяці вона була під наглядам лікарів.

"Машу у важкому стані привела до мене жінка. Дитина ридала. У неї посиніли губи, нігті. Маша кричала: "Не хочу жити, вона мене зганьбила, принизила при всьому класі. Я після цього в школу не піду". Потім почала задихатися", - згадує мати Олена Лужна.

Завуч про інцидент говорити відмовляється. Вона відбулася доганою.

Мама дівчини звернулася з вимогою надати звіт про витрату батьківських коштів. Після цього жінку запросили до ліцею. Там її зустріли троє незнайомців. Один із них - вчитель правознавства, інший - голова наглядової ради ліцею.

"Намагалися забрати у мене телефон. Потім один сказав: "Я тебе попереджаю, забирай документи разом зі своєю донькою. Щоб тут ніхто тебе не бачив", - каже Олена Лужна.

400 грн щомісяця батьки платять до фонду "Феміда", ще 230 грн - за електронний журнал. 7 тис. грн із цієї суми щомісяця витрачають на харчування невідомих осіб. На 10 тис. грн нібито заправили картриджі.

Зараз ви читаєте новину «За светр із хрестом ученицю вигнали зі школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути