четвер, 06 жовтня 2016 13:20

Учителька фізкультури побила учнів

Учителька фізкультури побила учнів

У Дніпровській школі №139 під час уроку вчителька фізкультури подряпала обличчя й дала ляпаса 12-річному учневі на очах однокласників.

Про це в Facebook повідомив уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба.

"Мама хлопчика каже, що в сина болить голова, він відчуває себе пригнічено. Сім'я звернулася до поліції - написали заяву та зняли побої. Вже після того, як мати опублікувала повідомлення в соцмережі про побиття, виявилося, що 2 тижні тому вчителька вдарила ногою в живіт й по голові ще одного 12-річного школяра. Про випадок діти змовчали, бо педагог вибачилася й дуже просила нікому не розповідати. Тепер хлопчик зважився розповісти про це батькам. Вони звернулися до поліції",- написав Кулеба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчителька Таміла Очеретна змушує дітей молитися перед уроком

Учителька, яку звинувачують у побитті, на лікарняному. Каже, що перед уроком отримала черепно-мозкову травму. Через це не змогла контролювати емоції та вдарила хлопця, коли той не послухав її.

Дирекція школи запропонувала педагогу звільнитися за власним бажанням. Проте вона сказала, що зробить це, коли її попросить більшість батьків.

Нагадаємо, в селі Яришівка на Вінниччині батьки не пускали учнів 7-8 класів на урок української мови через вчительку. Діти скаржилися, що педагог ображає і б'є їх.

Зараз ви читаєте новину «Учителька фізкультури побила учнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути