неділя, 22 липня 2012 17:25

Внаслідок ДТП на Херсонщині постраждали 25 білорусів і 3 жителів Росії - ДАІ

Внаслідок ДТП на Херсонщині постраждали 25 білорусів і 3 жителів Росії - ДАІ
Серед постраждалих пасажирів 6 дітей. Фото: tsn.ua

За попередніми даними, у дорожньо-транспортній пригоді, що сталася пізно вночі 21 липня в Херсонській області, постраждав 31 чоловік, повідомляють у міліції.

Як розповіли в прес-службі Управління ДАІ МВС Україні в неділю, у результаті аварії були травмовані водії обох легкових автомобілів, пасажирка одного з них і 28 пасажирів автобуса SETRA, який їхав із Криму до Білорусі.

За даними міліції, з 28 постраждалих пасажирів автобуса 25 є громадянами Республіки Білорусь та 3 - громадянами Російської Федерації. Серед постраждалих пасажирів 6 дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 32 білоруси і 3 українці постраждали від ДТП на Херсонщині

Всього в автобусі перебувало 46 пасажирів SETRA і 2 водії.

Раніше в прес-службі МНС повідомляли про 35 постраждалих, із яких 32 - громадяни Білорусі. При цьому повідомлялося, що всі вони госпіталізовані, а 4 потерпілих перебувають у важкому стані.

Нагадаємо, у суботу о 23:40 у Каланчацькому районі Херсонської області на 105 км автодороги Сімферополь-Херсон сталося ДТП - лобове зіткнення вантажного мікроавтобуса "Ford Transit" і пасажирського автобуса "SETRA" (Республіка Білорусь), який перевозив 46 громадян Білорусі з смт Чорноморське (АР Крим) до Мінська (Республіка Білорусь) із подальшим перекиданням на бік і зіткненням із легковим автомобілем "Лада Калина" і вантажним мікроавтобусом "Ford Transit".

Зараз ви читаєте новину «Внаслідок ДТП на Херсонщині постраждали 25 білорусів і 3 жителів Росії - ДАІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути