пʼятниця, 30 вересня 2016 10:59

Вітчим жорстоко побив 8-річну дівчинку

Вітчим жорстоко побив 8-річну дівчинку

У місті Добропілля на Донеччині судитимуть 33-річного чоловіка, який жорстоко побив свою 8-річну падчерку.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП області.

"Про побиття до поліції повідомила директор центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Дитина розповіла, що її побив вітчим. Правоохоронці встановили, що дівчинка живе з матір'ю та її 33-річним співмешканцем, який офіційно ніде не працює і не перебуває на обліку в центрі зайнятості, а також зловживає спиртним. Матір дитини пояснила, що того дня чоловік прийшов додому п'яний і хотів ще купити випивку. А коли не знайшов своєї "заначки" - 250 гривень, розлютився, почався скандал. Під час конфлікту з'ясувалося, що гроші знайшла дочка і витратила на цукерки. Дізнавшись про це, вітчим жорстоко побив дівчинку. Схопив ремінь і завдав дитині близько 15 ударів по руках, спині, грудях і ногах. Проте на цьому не зупинився, він вибіг на вулицю, знайшов у дворі дерев'яну палицю і знову накинувся на дитину, і вже палицею завдав дівчинці близько 10 ударів по руках, спині, грудях і ногах. Налякана дитина вибігла на вулицю і побігла до сусідки. Вже на наступний день разом з сусідкою звернулася за допомогою в центр соціально-психологічної реабілітації дітей. Правоохоронці також опитали сусідів і знайомих, ті характеризували сім'ю позитивно. На обліку вона не перебувала", - розповіли поліцейські.

Наразі дівчинка знаходиться в центрі реабілітації, з нею працюють психологи і педагоги, дитина близько місяця лікувалася після отриманих тілесних ушкоджень. Її постійно відвідує мати , нарікань з боку педагогів щодо жінки не має. Дівчинка дуже сумує за мамою, але додому повертатися не хоче, тому що боїться вітчима.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водії маршруток побилися за пасажирів

Весь цей час правоохоронці очікували результати судово-медичної експертизи. Відразу після отримання результатів вітчиму було оголошено про підозру у навмисному нанесенні легких тілесних ушкоджень. Його подальшу долю вирішить суд.

Зараз ви читаєте новину «Вітчим жорстоко побив 8-річну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути