понеділок, 04 березня 2013 19:04

Вибухівку в Рабиновича кинули з 4-го поверху

Вибухівку в Рабиновича кинули з 4-го поверху
Фото: fcarsenal.com.ua

Вибухівку в автомобіль  Вадима Рабиновича кинули з 4-го поверху будівлі по вул. Первомайського, 1/12. Це бачив киянин, який мешкає неподалік.

Сьогодні в Києві о 15.36 стався замах на Вадима Рабіновича, співголову Європейського єврейського парламенту, президент Всеукраїнського єврейського конгресу.

Чоловік розказує, що Рабинович сидів поруч із водієм. Бачив, що сріблястий "Лексус" виїжджав з двору. Пакет, який кинули з вікна, потрапив під машину з правого боку. Саме там, де сидів Вадим Рабинович. Бізнесмен вискочив з машини разом із охороною,  побіг в свій офіс, який знаходиться в будинку № 14/1 по вул. Мечникова. Від вибуху автомобілі вилетіли протитуманні ліхтарі, лобове скло залишилось цілим. Також постраждали вікна першого та другого поверхів будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В машину столичного бізнесмена Рабиновича кинули вибухівку

"На першому поверсі будинку, з якого кидали вибухівку - гастроном, вище ніхто не мешкає. Будівля давно пустує, з боків обгороджена зеленим будівельним парканом. Раніше тут був гуртожиток, - ділиться подробицями чоловік. Прізвище та ім'я просить не називати.  - Вибуховий пакет  професійний, нічим не  начинений.  І не має оболонки, як в гранаті. Еквівалент приблизно 200 грамів тротилу. Таким неможливо вбити. Думаю, що хотіли не вбити, а налякати".

Чоловік бачив, що на місці працювали дві експертно-криміналістичні лабораторії. З'ясовували чим кинули в бізнесмена.

На місці ніхто не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Вибухівку в Рабиновича кинули з 4-го поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути