вівторок, 09 жовтня 2012 17:37

Рабинович може залишити "Арсенал"

Рабинович може залишити "Арсенал"
Рабинович уже не керує командою? Фото: segodnya.ua

Вадим Рабинович найближчим часом може залишити посаду президента київського "Арсеналу". Про це UA-футбол повідомило джерело в структурі клубу.

За попередньою інформацією, причиною швидкого відходу Рабиновича став виліт київської команди з Ліги Європи. Нагадаємо, "Арсенал" у першому матчі розгромив словенську команду Мура, але канонірам було зараховано технічну поразку 0:3 за участь у грі захисника Матуку, який не відбув до кінця дискваліфікацію. У повторному матчі "Арсенал" також переміг, але за сумою двох матчів далі пройшла команда зі Словенії.

Про відхід Вадима Рабиновича з поста президента "Арсеналу", за даними джерела, буде офіційно оголошено в найближчі кілька днів.

Раніше, наприкінці вересня Вадим Зіновійович заявляв, що останнім часом не бере участь в управлінні клубом, адже знаходиться за кордоном. При цьому він вказав, що "Арсеналом" "фактично керує" Андрій Полунін, який відповідає за всю адміністративну частину клубу, налагоджує роботу апарату, стежить за фінансовими питаннями.

Нагадаємо, Вадим Рабинович викупив 97% акції "Арсеналу" в 2007 році. З тих пір найвищим досягненням київської команди стало п'яте місце в Прем'єр-лізі за підсумками сезону 2011/2012.

Зараз ви читаєте новину «Рабинович може залишити "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути