середа, 16 січня 2013 16:10

Вбивство Діда Хасана: назвали можливого замовника

Вбивство Діда Хасана: назвали можливого замовника
Фото: operkor.wordpress.com

Бандитські розборки є пріоритетною версією вбивства кримінального авторитета Аслана Усояна, більш відомого як Дід Хасан. Крім того, перевірятиметься його діяльність у сфері бізнесу, якщо така мала місце, розповів РБК джерело у правоохоронних органах. В даний час порушено кримінальну справу за ст.105 КК РФ (вбивство) і ст.275 КК РФ (незаконний обіг зброї).

Версії поліцейських дотримується і екс-депутат Держдуми і генерал-лейтенант міліції у відставці Олександр Гуров, пише РБК.

"Йде війна між кланами злодіїв у законі. Їх на сьогоднішній день, мабуть, три, в основному грузинського походження. Іде боротьба не за злодійську ідею, як це було у 40-ті і 50-ті рр.., Йде боротьба за сфери впливу у економічному житті країни ", - заявив він, підкресливши, що аналогічні вбивства будуть відбуватися весь 2013г.

У свою чергу кримінальний оглядач Юрій Вершов назвав ім'я ймовірного замовника вбивства Діда Хасана.

"Аслан Усоян був одним із яскравих представників кримінального світу. Всі злочинні угруповання платили йому дохід, йому платив гроші навіть легальний бізнес. Останнім часом стали розглядати версію, що замах на Усояна пов'язаний з ім'ям іншого кримінального авторитета, Равшана. Равшан Джанієв вважається найбагатшим злодієм у законі. Ця людина претендує на лідерство серед всіх азербайджанців. Під його контролем перебувають більшість ринків на території московського регіону. Зараз він став одним з опозиційних лідерів проти Діда Хасана", - заявив експерт.

Як стало відомо сьогодні, сам Аслан Усоян не раз заявляв, що опозиційний кримінальний лідер Р.Джаніев "виношує плани" щодо його вбивства.

Нагадаємо, сьогодні у центрі Москви розстріляли Діда Хасана. Від отриманих травм кримінальний авторитет помер у лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Вбивство Діда Хасана: назвали можливого замовника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути