вівторок, 15 січня 2013 10:55

Грузинського "авторитета" у черговий раз депортували з України

Грузинського "авторитета" у черговий раз депортували з України
Paмaзa Цикopидзe знають у кримінальних колах як Рамаза Кутаїського. Фото: news.pn

Кримінального авторитета Рамаза Кутаїського в черговий раз депортували з України співробітники Управління з боротьби з організованою злочинністю МВС.

Як повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України у вівторок, в грудні 2011 року, "злодій у законі", який у кримінальних колах відомий як Р.Кутаісскій, був видворений за межі країни із забороною в'їзду на територію України терміном на 5 років. Незважаючи на це, неодноразово судимий 40-річний чоловік знову незаконно прибув до Києва.

В Україні Р. Кутаїський намагався активно впливати на криміногенну ситуацію і контролював організовані злочинні групи, які займалися скоєнням злочинів майнового характеру - квартирними крадіжками і крадіжками з автомобілів.

"Працівники УБОЗ ГУМВС України у Києві встановили місцезнаходження кримінального авторитета, доставили його в аеропорт "Бориспіль" і видворили за межі України", - говоритися в повідомленні.

У прес-службі зазначили, що поки Україна для криміналітету, у порівнянні з Грузією, є "курортною зоною", оскільки тільки за публічне визнання "злодієм у законі" на Кавказі їм загрожує позбавлення волі від 7 до 12 років".

Зараз ви читаєте новину «Грузинського "авторитета" у черговий раз депортували з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути