пʼятниця, 31 жовтня 2014 17:24

Ватажок "донських козаків" похвалився, що має у розпорядженні ядерну боєголовку

Ватажок "донських козаків" похвалився, що має у розпорядженні ядерну боєголовку
Фото: unian.ua

"Отаман донських козаків", які окупували територію декількох міст на півдні Луганщини, заявив, що має в розпорядженні ядерну боєголовку.

Про це Козіцин повідомив виданню "Газета.Ru".

"У нас в розпорядженні ядерна боєголовка є. Їх було чотири в Україні, решту "укропи" кудись сплавили, а одну ми придбали. І вони прекрасно знають, що вона у нас", - сказав він.

На питання про збитий Boeing та скандальний аудіозапис, на якому він фактично визнає, що відповідальність за його загибель несуть ополченці, відповідає: "Тоді сказав і зараз повторю: не треба літати над територіями, де йде війна. В цей день йшов бій на Красному Партизані, вибивали укропів, які намагалися нас обійти з тилу. Хто збив, той і збив, розумієте мене?"

Нагадаємо, територія Краснодону, Ровеньків, Антрацита, Красного Луча (прикордонна зона з Росією) на Луганщині контролюється козаками отамана Миколи Козіцина, який нікому не підпорядковується. Інші бойовики з ним не співпрацюють. Але через те, що він має великий загін, його ніхто не чіпає і він повноправно хазяйнує на цих територіях. На виборах в ЛНР планує підтримувати кандидатуру "полковника" Бугрова, який виступає за розірвання "мінських угод" і буде кандидатом від "групи війни" і основним  конкурентом Плотницького.

Зараз ви читаєте новину «Ватажок "донських козаків" похвалився, що має у розпорядженні ядерну боєголовку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути