понеділок, 30 грудня 2013 09:54

Українці не постраждали під час недільного вибуху у Волгограді - МЗС

Українці не постраждали під час недільного вибуху у Волгограді - МЗС
Фото: korrespondent.net

Громадян України немає серед загиблих і постраждалих в результаті теракту на залізничному вокзалі у Волгограді в неділю, 29 грудня, повідомляють у Міністерстві закордонних справ України.

"За нашою інформацією, громадян України серед загиблих і постраждалих немає", - повідомив директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс.

Що стосується теракту, що стався у Волгограді в понеділок, 30 грудня, то за його словами, МЗС перевіряє можливість наявності українців серед загиблих і постраждалих в результаті вибуху в тролейбусі.

Як повідомлялося, 29 грудня вибух стався у Волгограді на залізничному вокзалі. За даними МОЗ РФ, в результаті теракту, влаштованого смертником, загинули 17 людей, постраждали 45. Всі загиблі в неділю в результаті теракту упізнані. Серед жертв теракту - 15 жителів Волгограда і двоє жителів Воткінска з Удмуртії.

Вранці 30 грудня у Волгограді в тролейбусі під час руху прогримів ще один вибух. Тролейбус практично повністю зруйнований, у навколишніх будинках вибито скло. За останніми даними, в результаті теракту загинули 10 осіб, ще 15 постраждали.

Зараз ви читаєте новину «Українці не постраждали під час недільного вибуху у Волгограді - МЗС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути