пʼятниця, 25 жовтня 2013 15:05

Слідчі припускають, що смертниця з Волгограду хотіла підірватися у торговому центрі

Слідчі припускають, що смертниця з Волгограду хотіла підірватися у торговому центрі

Уродженка Дагестану Наїда Асиялова, можливо, спочатку планувала здійснити теракт в торгово-розважальному комплексі "Акварель" у Радянському районі Волгограда, повідомив офіційний представник СК РФ Володимир Маркін.

"У період з 11:59 до 12:50 Н.Насиялова 21 жовтня перебувала в районі Самарського роз'їзду в Дзержинському районі Волгограда", - зазначив Маркін.

"Там вона зайшла в гіпермаркет "Ашан", а потім на машині, за кермом якої перебував приватний водій, о 13:16 прибула до торгово-розважального комплексу "Акварель" у Радянському районі", - сказав Маркін.

"У зазначеному торговому центрі Н.Асиялова пробула до 13:26, а потім, побачивши невелику кількість відвідувачів комплексу, 13:31 сіла на зупинці громадського транспорту на Університетському проспекті в автобус 29-го маршруту, який прямував у бік Красноармійського району", - сказав Маркін.

За попередніми даними фахівців, потужність вибуху становила близько 500-600 грамів у тротиловому еквіваленті, а вибуховий пристрій, що привела в дію Асиялова, було начинено металевими предметами.

В Інтернеті з'явилися кадри, як терористка з Дагестану перед вибухом автобуса оглядає торговий центр "Акварель" у Волгограді.

Нагадаємо, 21 жовтня в 14:05 смертниця Наїда Асиялова, одягнена в хіджаб, привела в дію вибуховий пристрій в салоні пасажирського автобуса № 29. Загинуло 7 осіб, в тому числі, і терористка-смертниця.

Зараз ви читаєте новину «Слідчі припускають, що смертниця з Волгограду хотіла підірватися у торговому центрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути