вівторок, 16 липня 2013 19:26

Учасники врадіївської ходи намагалися прорватися у Фастівський міськвідділ міліції
5

Фото: Фото: tvi.ua

Мітинг на підтримку жителів села Врадіївка проходить у Фастівського міськвідділу міліції (Київська область). Учасники акції хотіли потрапити всередину міськвідділу з метою інспектування ізолятора тимчасового утримання на предмет застосування до затриманих фізичної сили.

Але міліціонери не пустили протестувальників на територію МВВС.

До адмінбудівлі увійшли найактивніші учасники акції. Діалог між правоохоронцями та учасниками акції не привів до вирішення конфліктної ситуації. Мітингувальники перебувають біля будівлі міліції і мають намір далі відстоювати свої вимоги, передає "Голос Столицы".

/media/video/507192/1_507192.mp4

Раніше повідомлялося, що під стінами місцевої міліції активісти вимагали відправити у відставку Захарченко та припинити торгівлю наркотиками в місті. Учасники пішої ходи з Врадіївки майже добралися до кінцевої точки свого маршруту - Києва.

Завтра учасники пішої ходи з Врадіївки планують дістатися до Василькова і провести там черговий мітинг. До цього учасники ходи з Врадіївки провели мітинг біля міліцейського відділку в місті Біла Церква.

Нагадаємо, що жителі Врадіївки вирушили пішим ходом до Києва. У столиці вони мають намір вимагати звільнити Захарченка з посади міністра внутрішніх справ України та переатестації всіх співробітників міліції громадськими комісіями. Крім того, учасники ходи планують 18 липня на Майдані Незалежності розпочати безстрокову акцію протесту.

Зараз ви читаєте новину «Учасники врадіївської ходи намагалися прорватися у Фастівський міськвідділ міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути