четвер, 17 травня 2012 16:55

У Вінниці за дивних обставин померла породілля. Медики мовчать

У Вінниці за дивних обставин померла породілля. Медики мовчать

13 травня у Вінницькому пологовому будинку №2 померла 35-річна Марина Ткаченко. До цього жінка 10 років не могла завагітніти.

Сама Марина родом із Харківщини, і там її поховали. А у Вінниці жила разом із чоловіком. Її чоловік німий. Медик факт смерті породіллі приховали, але інша жінка, яка лежала з загиблою в палаті розповіла журналістам про цей випадок. Сьогодні рівно о 15:00 мала відбутися прес-конференції із матір'ю і свекрухою Марини Ткаченко. Але родичі не прийшли, натомість вимкнули телефони.

"Вчора розмовляв по телефону із матір'ю Тетяною Михайлівною. Вона розповіла, що Марина з професором Сергієм Гайструком просили головного лікаря пологового будинку зробити їй кесерево. Але головлікар відмовив. За 2 дні до пологів жінці повернули 1200 гривень за медичне страхування. Під час пологів жінка померла. А чому зараз родичі вимкнули телефон — незрозуміло. Можливо бояться що не зможуть забрати немовля додому. Чоловік із покійною Мариною не були розписані", - розповів журналіст місцевого видання Андрій Грачов, який спілкувався із матір'ю загиблої.

Медики категорично відмовляються коментувати цей випадок

 

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці за дивних обставин померла породілля. Медики мовчать». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути