Ексклюзиви
четвер, 07 лютого 2013 16:17

У Мелітополі іноземець пограбував та порізав 22-річну дівчину

У Мелітополі іноземець пограбував та порізав 22-річну дівчину
Фото: ikar62.ru

У Мелітополі (Запорізька область) кавказець побив і пограбував 22-річну дівчину. На даний момент зловмисник затриманий.

Вчора, 6 лютого, близько десятої години вечора, у чергову частину Мелітопольського МВ ГУМВС України в Запорізькій області про подію повідомили медики. Адже потерпілу доставили у місцеву лікарню з колото-різаними ранами.

Як повідомили сьогодні у ВЗГ ГУМВС в Запорізькій області, дівчина поверталася додому, як до неї у приватному секторі підійшов незнайомець. Далі він почав погрожувати їй ножем і намагався відібрати особисті речі. Коли ж вона почала пручатися, зловмисник завдав дівчині кілька ударів. На щастя поранення, мали непроникаючий характер. Відібравши золоту каблучку і жіночу сумочку, чоловік кинувся бігти, залишивши ножа на місці злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Черкасах працівники ППС затримали нічних грабіжників

Правоохоронці затримали зловмисника. Ним виявився 37-річний громадянин однієї з країн кавказького регіону. У нього виявили речі потерпілої. Відомо, що близько дев'яти місяців тому він приїхав відвідати свого брата і вже півроку нелегально перебуває в Україні. Підозрюваний затриманий відповідно до ст. 208 КПК України. Розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій).

"Перевіряється також причетність затриманого до скоєння інших кримінальних злочинів на території Мелітополя", - йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «У Мелітополі іноземець пограбував та порізав 22-річну дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути