субота, 26 січня 2013 13:44

Грабіжник букмекерської контори загинув від рук відвідувачів закладу

Грабіжник букмекерської контори загинув від рук відвідувачів закладу

Озброєний грабіжник, чиє ім'я не називається, увірвався в букмекерську контору Ladbrokes в британському місті Плімут, але був миттєво роззброєний і знерухомлений відвідувачами, після чого помер, повідомляє в суботу місцеве видання This is Plymouth.

Коли 50-річний грабіжник, чиє обличчя було приховано протигазом, увірвався в контору з наміром здійснити пограбування, в приміщенні знаходилися близько дюжини відвідувачів. Любителі азартних ігор не розгубилися, а "миттєво повалили" невдалого правопорушника на підлогу і роззброїли його.

Правоохоронцям, які прибули на місце події та лікарям швидкої допомоги довелося рятувати самого грабіжника, який перестав дихати. Незважаючи на всі зусилля медиків, через 20 хвилин чоловік помер. Поки неясно, чи була загибель викликана травмами, отриманими в ході боротьби з відвідувачами.

"Ми проводимо повне розслідування", - передає РИА "Новости" слова представник поліції і додав, що справу розглядає, як годиться в таких випадках, незалежна комісія з розслідування зловживань поліції.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжник букмекерської контори загинув від рук відвідувачів закладу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути