четвер, 17 січня 2013 15:59

17-річний грабіжник жорстоко бив львів'янок до втрати свідомості

17-річний грабіжник жорстоко бив львів'янок до втрати свідомості
Фото: forsfortuna.com

У січні у Львові сталося кілька випадків розбійних нападів на жінок на вулиці. Переважно грабували їх у центральній частині міста. Нападник діяв один, уранці з 5.00 до 7.00. Крім того, що відбирав гроші і цінні речі, жорстоко бив жінок.

"На одній із камер, яка зафіксувала напад на вулиці Арсенальній, добре видно, як нападник уже забрав у потерпілої гроші, телефон, проте ще хвилин 5 продовжував її бити руками та ногами, - розповідає Сергій Зюбаненко, начальник Львівського міського управління міліції. - Нападаючи на жертву, він постійно випитував: який пін до банківської картки, чи має ще золото".

Найрезонанснішим злочином став випадок 12 січня. Біля Святопокровського монастиря на вул. Вічевій жорстоко побили двох жінок 47та 80 років. Бабцю сестри-монахині знайшли на сходах церкви, вона постійно приходила сюди на молитву. У неї все обличчя було у крові. Жінка була без свідомості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі грабіжник розстріляв касира пункту обміну валют

"Коли я вийшла зустрічати швидку за ворота, почула стогін, - говорить сестра Методія. - Під машиною я побачила ще одну побиту без свідомості".

Обидві жінки досі в реанімації, не приходять до тями.

Учора вдосвіта міліція затримала 17-річного мешканця Трускавця. Неповнолітній навчається у коледжі у Дрогобичі. До Львова він періодично приїжджав, знімав тут житло та відпочивав у нічних клубах.

"Він із досить небідної сім'ї, - додає Зюбаненко. - У всіх злочинах він зізнався. Думаю, нападів було більше. Не всі заявляли у міліцію".

Зараз ви читаєте новину «17-річний грабіжник жорстоко бив львів'янок до втрати свідомості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути