неділя, 13 березня 2016 15:18

У Львівській області перекрили канал нелегальної міграції

У Львівській області перекрили канал нелегальної міграції
Фото: dpsu.gov.ua/ua/

У Львівській області прикордонники перекрили канал нелегальної міграції.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Прикордонники затримали 4 невідомих, як згодом з'ясувалось - громадян В'єтнаму. Мігрантам залишалось дійти до кордону два кілометри.

"З вигляду затриманих було зрозуміло, що самотужки до прикордоння вони дістатись не могли, тому пошук причетних до правопорушення було продовжено", - йдеться в повідомленні.

Перевіряючи автівки, що слідували на перекритих автошляхах поблизу кордону, у селі Старява правоохоронці зупинили мікроавтобус з трьома чоловіками. В автомобілі було двоє українців і чоловік без документів, який представився громадянином Грузії.

Згодом з'ясувалося, що затриманий грузин є організатором спроби переправлення громадян В'єтнаму через державний кордон, а українці, мешканці Київської області, надавали послуги їх доставки до прикордоння.

Повідомляється, що громадян В'єтнаму затримано в адміністративному порядку за ч.2 ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України" вчинене групою осіб.

Затриманим українцям доведеться відповідати за порушення ст. 206-1 КУпАП "Незаконне перевезення іноземців та осіб без громадянства територією України".

Стосовно ж дій організатора переправлення нелегалів прикордонники направили працівникам Національної поліції повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за статтею 332 Кримінального Кодексу України "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України".

Зараз ви читаєте новину «У Львівській області перекрили канал нелегальної міграції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути