вівторок, 25 вересня 2012 11:53

У Кривому Розі п'яний школяр наклав на себе руки, стрибнувши з даху будинку

У Кривому Розі п'яний школяр наклав на себе руки, стрибнувши з даху будинку
Обставини загибелі підлітка ще уточнюються. Фото: tsn.ua

Трагедія трапилася у Кривому Розі 23 вересня близько 17.30 у будинку, де проживав школяр у мікрорайоні Сонячному.

Тіло загиблого учня побачив сусід, який також бачив, як підліток стояв на краю даху будинку, а після миттєво "полетів" униз.

При з'ясуванні обставин загибелі школяра було встановлено, що проживав хлопець разом зі своєю мамою, вітчимом та двома братами. Покійний був старшим сином. У той день, за словами молодших братів, загиблий знаходився вдома, а вони пішли гуляти на вулицю. Батьки були на роботі. Коли хлопці повернулися близько 17.00 додому, то побачили старшого у незвичному стані - він хитався і від нього тхнуло спиртним. Хлопці зрозуміли - він випив горілки, і стали умовляти його лягти спати до приходу батьків. Але старший брат просив нікому не говорити про його стан, а також спитав у середнього брата дати йому номер телефону його однокласниці. Коли ж той сказав, що номера не має, брат вибіг з квартири та побіг сходами на верхні поверхи, пише krlife.com.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині пенсіонер ліг під потяг

Тоді середній син подзвонив батьку і повідомив про ситуацію. Сам же чоловік говорить, що кинув всі справи і помчав додому. А через кілька хвилин син знову зателефонував і сказав, що брат уже лежить на землі під будинком.

Правоохоронці також опитали і школярку, якою цікавився загиблий. Дівчинка стверджує, що знала покійного, але не близько. Вони кілька разів спілкувалися, іноді списувалися в соціальній мережі. Але ні про які почуттях між ними мови не йшло, а також до неї не надходили пропозиції дружити або зустрічатися.

Дана трагедія класифікується правоохоронцями Саксаганського району як нещасний випадок. Але обставини загибелі підлітка ще уточнюються.

Зараз ви читаєте новину «У Кривому Розі п'яний школяр наклав на себе руки, стрибнувши з даху будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути