понеділок, 11 лютого 2013 12:14

У Києві син-наркоман знімає із картки паралізованої матері гроші і не дозволяє за нею наглядати

У Києві син-наркоман знімає із картки паралізованої матері гроші і не дозволяє за нею наглядати
Фото: vsyako-razno.ru

Киянка Матрьона Андріївна хоче, аби племінник дозволив їй безперешкодно відвідувати 64-річну сестру Євдокію Макаренко. Вона через хворобу прикута до ліжка. У двокімнатній квартирі на вулиці Мельникова, що біля столичного метро "Лук'янівська", вона мешкає разом із сином Андрієм, його дружиною та сином. У сусідній кімнаті живуть квартиранти. Із слів Матрьони Андріївної племінник наркоман. А його дружина Вікторія, після публікації матеріалу у Gazeta.ua про важке життя немічної жінки, пояснила скарги тітки та її звернення в пресу, бажанням забрати у них помешкання.

"Мені їх квартира не потрібна. Маю свою, вже на неї заповіт написала. Роздаю своє перед смертю. Готуюсь до раю, бо в пеклі вже місця немає. Нащо мені на старості квартира сестри? Хочу, аби тільки Євдокію нормально доглядали. Пропускали мене дати їй їсти і поміняти памперси. Вона ж не може встати. Відняло праву частину. А Сергію байдуже на матір. Минулого тижня забрав в неї пенсійну картку, хотів гроші зняти. 15 лютого у нього суд має бути за крадіжку. А Вікторія, його жінка, з якою він живе в громадському шлюбі добре при ньому прилаштувалась. Живе з дитиною на квартирі моєї сестри, а свою здає квартирантам. Мало того, ще й сюди поселили людей. Їм же ж потрібні гроші на наркотики, випивку, а працювати не хочуть. Мене в квартиру не пускають. Вже її маленький син, коли прийду, питає що я тут забула", - розповіла Матрьона Андріївна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві син-наркоман заселив до матері квартирантів і годує її лише пігулками

Жінка запевнила, що ситуацію міліція не хоче проконтролювати. Лікарі, які приходили у квартиру оглянути Євдокію Макаренко сказали, що Сергій працює і може сам за матір'ю доглядати.

"Де ж він працює? Сидить на шиї в матері. Тільки наркотики ковтає і краде все, що на очі потрапляє", - пояснила його тітка.

У Шевченківському райуправлінні раніше прокоментували, що ситуація із Макаренками на контролі.

"Ніяких проблем немає. За власницею квартири належно доглядають і немає ніякої небезпеки її здоров'ю", - сказали в міліції.

Зараз ви читаєте новину «У Києві син-наркоман знімає із картки паралізованої матері гроші і не дозволяє за нею наглядати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути