вівторок, 22 січня 2013 12:39

У Києві син-наркоман заселив до матері квартирантів і годує її лише пігулками

У Києві син-наркоман заселив до матері квартирантів і годує її лише пігулками
Фото: usiter.com

86-річна Матрьона Андріївна скаржиться на свого племінника Андрія Макаренка. За її словами чоловік вживає наркотики. За своєю 64-річною матір'ю Євдокією Андріївною не доглядає. Годує лише таблетками, щоб спала. Раніше вкрав у неї 10 тисяч гривень, після чого жінка отримала інсульт.

Сім'я Макаренків проживає у двокімнатній квартирі на вулиці Мельникова, що у Шевченківському районі Києва. Євдокія Макаренко отримала помешкання від заводу "Артем", де раніше працювала.

"Моя рідна сестра живе в жахливих умовах. Андрій хоче, аби швидше померла і можна було продати квартиру. Підселив в одну кімнату квартирантів, а в іншій живе разом із своєю дівчиною і її дитиною. Ніде не працює. На вулицю виходить тільки за дозою. Їсти матері не дає. Кормить наркотиками, аби більше спала. Якщо я не принесу їй поїсти, то з голоду помре. Буває й так, що він не впускає мене в квартиру", - розповідає Матрьона Андріївна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Сумщині наркоманка вкрала ікону, щоб розплатитися за зілля

Чоловік раніше мав судимість за крадіжку.

"Відсидів і далі займається тим самим. На нього немає ніякої управи. В міліції сказали, якщо не буде впускати в квартиру, дзвонити до них, вони виб'ють двері. Я боюся за сестру, аби він нічого їй не зробив. Хочеться, аби вона ще пожила", - жаліється жінка.

В Шевченківському райуправлінні міліції запевнили, що тримають ситуацію на контролі.

"Зараз там все нормально. Ніяких проблем немає. За власницею квартири належно доглядають і немає ніякої небезпеки її здоров'ю", - пояснили в міліції.

Зараз ви читаєте новину «У Києві син-наркоман заселив до матері квартирантів і годує її лише пігулками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути