середа, 30 січня 2013 01:43

На Дніпропетровщині схопили наркокур'єра із товаром на суму понад 1 млн грн

На Дніпропетровщині схопили наркокур'єра із товаром на суму понад 1 млн грн
Фото: translations.gsl.ru

Міліція в електричці "Кривий Ріг - Дніпропетровськ" затримала наркокур'єра, який перевозив екстрат опію та гашиш загальною вартістю 1 млн 300 тис. гривень.

Як повідомили у прес-службі Управління лінійної міліції МВС України на Придніпровській залізниці, наряд міліції з собакою, патрулюючи електричку, звернув увагу на одного з пасажирів, в сумці якого собака учула наркотики. У сумці була виявлена ??трилітрова скляна банка з коричневою рідиною і спресований брикет трави.

"Експертиза показала, що в банці було два літри екстракту опію, а в брикеті було 200 грамів гашишу. За ринковими цінами 20 тисяч доз наркотику, які можна з усього цього виготовити, коштують 1 мільйон 300 тисяч гривень", - зазначили в прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві син-наркоман заселив до матері квартирантів і годує її лише пігулками

Накокур'єром виявився 24-річний неодноразово судимий за грабіжництво і крадіжки мешканець Кривого Рогу. За його словами, увесь вміст сумки він хотів використовувати для власного вживання, але пояснити, де і за які гроші він купив наркотики, затриманий не зміг.

За цим фактом порушено кримінальне провадження згідно ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів без мети збуту) КК України.

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині схопили наркокур'єра із товаром на суму понад 1 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути