середа, 13 лютого 2013 16:48

У центрі Черкас чоловік наїхав автівкою на гранату

13 лютого об 11.25 до Соснівського райвідділу міліції Черкас зателефонував чоловік. Сказав, що наїхав машиною на якийсь невідомий металевий предмет, схожий на гранату. Він саме виїжджав із паркувального майданчика біля торгово-розважального центру "Хрещатик Сіті". Заклад знаходиться в центрі міста.

Автор: Фото: МНС
 

"Чоловік розповів, що коли він вийшов подивитися, на дорозі лежала граната Ф-1. На місце події виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти-криміналісти, еменесники і швидка допомога. З прилеглої території були евакуйовані автомобілі. Перекрили рух транспорту та людей. Спеціалістами було прийнято рішення не вивозити гранату на полігон, а підірвати її на місці. Спеціальна техніка працівників міліції дозволяє це зробити в подібних умовах, не завдаючи шкоди людям і будівлям", - розповів начальник обласної міліції Валерій Дерновий.

"Хрещатик-Сіті" розташований на вул.Остафія Дашкевича через дорогу від "Укрсоцбанку". Паркувальний майданчик біля торгово-розважального центру. Там стояло близько 20 машин. Трьох власників не могли швидко знайти.

"Десь близько 11.00 до мене підійшов чоловік в цивільному, очевидно це працівник міліції. Він шукав власників трьох автомобілів. Сказав, що потрібно відігнати на квартал дальші мою машину. Пропонував, щоб це зробив він. Але я свою "Сузукі" перегнала сама. І повернулася на робоче місце", - розказала працівницфя "Хрещатик-Сіті" 30-річна Юлія.

В момент зриву гранати 27-річний Ігор Дмитренко переходив дорогу на бульварі Шевченка.

"Бабахнуло добряче, недалеко від мене йшла колона першачків, то аж залящали", - сказав хлопець.

Через півгодини рух траспорту на вул.Дашкевича був відновлений.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Черкас чоловік наїхав автівкою на гранату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути