пʼятниця, 16 серпня 2013 09:35

Туристам у Єгипті радять відпочивати у межах готелів

Туристам у Єгипті радять відпочивати у межах готелів
Фото: www.radiosvoboda.org

МЗС просить українських туристів у Єгипті не виходити за межі готелів. Про це каналу СТБ сказала начальник відділу зв'язків зі ЗМІ МЗС Олена Ващенко.

МЗС України попереджає громадян України про небезпеку перебування у Єгипті та пропонує утриматися на даному етапі від поїздок до цієї країни без нагальної необхідності. А також просить українських туристів, котрі перебувають на відпочинку в Єгипті, проводити більшість часу в готельних номерах.

Нагадаємо, заворушення почались, коли підрозділи єгипетського МВС спільно з армійськими частинами вранці в середу почали розгін наметових таборів прихильників екс-президента Мухаммеда Мурсі в Каїрі. Міністерство охорони здоров'я Єгипту повідомило, що у масових заворушеннях вже загинуло 525 людей.

Зазначимо, незважаючи на військовий конфлікт в Єгипті, туроператори повідомляють, що потік туристів з України не зменшується. За оцінками експертів, на курортах Арабської Республіки Єгипет станом на 15 серпня відпочиває близько 10 тисяч туристів з України. 70% з них мають планово повернутися в Україну протягом найближчого тижня.

Туроператори, члени Асоціації лідерів турбізнесу України (АЛТУ) у співпраці з Міністерством закордонних справ України та єгипетськими туристичними партнерами докладають всіх необхідних зусиль з метою мінімізувати вплив вказаної ситуації на відпочинок українських туристів, які знаходяться у Єгипті.

 

Зараз ви читаєте новину «Туристам у Єгипті радять відпочивати у межах готелів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути