пʼятниця, 09 вересня 2016 08:39

Старшого слідчого податкової зловили на хабарі в $10 тис.

Старшого слідчого податкової зловили на хабарі в $10 тис.

8 вересня старший слідчий міжрегіонального Головного управління Державної фіскальної служби вимагав та отримав хабар у розмірі $10 тис. Чиновника затримали. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

"Затриманий вимагав та отримав неправомірну вигоду в розмірі $10 тис. від директора товариства за повернення раніше вилучених документів і матеріальних цінностей. Хабарника затримали співробітники Генеральної прокуратури і Служби безпеки України. Він працював старшим слідчим міжрегіонального Головного управління Державної фіскальної служби України – Центрального офісу з обслуговування великих платників податків", - йдеться у повідомленні.

Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Лещенко купив квартиру за 7,5 мільйона гривень

Дії злочинця попередньо кваліфіковані як прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою. За цією статтею передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Харкові на хабарі зловили майора поліції. Інспектор дозвільної системи одного з відділень Головного управління Нацполіції в області вимагала та отримала 12 тисяч гривень від харків'янина за безперешкодне одержання дозволу на носіння та зберігання травматичної зброї.

Зараз ви читаєте новину «Старшого слідчого податкової зловили на хабарі в $10 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути