пʼятниця, 26 вересня 2014 16:03

Смертельна гонка, загибель бійців АТО і таран п'яного працівника суду - підбірка ДТП за тиждень
6

Gazeta.ua пропонує підбірку ДТП в Україні з 20 по 25 вересня.

20 вересня

П'яний працівник Вищого спецсуду скоїв під Києвом смертельну аварію

На в'їзді в місто Бориспіль головний спеціаліст Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Олексій Мироненко на Skoda Octavia виїхав на зустрічну смугу, зачепив Daewoo Lanos і вдарив у бік "Жигулі", в якому їхало 4 людини, одна з них загинула.

Винуватець ДТП, за свідченнями очевидців, був у сильному алкогольному сп'янінні. Користувачі соцмережі активно обговорюють інцидент і пишуть, що винуватця аварії намагаються "відмазати".

Автобус з бійцями АТО потрапив у ДТП: 2 загиблих, 12 поранених

20 вересня о 02:10 на автодорозі "Дніпропетровськ - Нікополь" рухався автобус, який перевозив із зони проведення антитерористичної операції 34 бійців батальйону "Шторм".

Водій автобуса заснув за кермом і втратив керування, в результаті чого автобус з'їхав у кювет і перекинувся.

В результаті ДТП загинули 2 інспектори батальйону патрульної служби особливого призначення і 12 були травмовані.

 

21 вересня

У Криму гонщик встановив рекорд ціною власного життя

В анексованому Криму на п'ятому етапі Кубка Росії з дрег-рейсингу розбився пілот Євгеній Керн, який керував автомобілем Nissan GTR. Слід зазначити, що перед смертю 44-річний гонщик встиг встановити рекорд, проїхавши кілометр траси за 9,8 секунди.

У Кривому Розі потяг вбив 16-річну дівчину

На залізничній станції "Кривий Ріг - Західний" близько 15:16 стався нещасний випадок. Під колесами потяга загинула дівчина 1998 року народження. Дівчина переходила залізничні колії в навушниках і не почула наближення локомотива.

22 вересня

На Прикарпатті батько задавив свою дитину

Ця жахлива трагедія трапилася в селі Старуня Богородчанського району. Чоловік, перебуваючи на території власного господарства, заводив автомобіль "ВАЗ 2107", в якому не була вимкнена передача. Автомобіль розпочав рух, зіткнувся з гаражем та придавив до гаражу його дворічну доньку. Внаслідок аварії дівчинка від отриманих тілесних ушкоджень померла в реанімації.

23 вересня

У жахливій аварії у Вінниці загинула 1 людина та 2 травмувались

25 річний водій автомобіля "Фольксваген Гольф", рухаючись по об'їзній дорозі, не впевнився в безпечності маневру, здійснив виїзд на зустрічну смугу та допустив зіткнення з вантажним автомобілем "Mерседес", який рухався в зустрічному напрямку.

В наслідок зустрічного зіткнення обидва автомобілі відкинуло у кювет. Від потужного удару легковик перетворився на купу металобрухту, тіло водія з понівеченого "Фольксвагену" визволяли працівники ДСНС.

В момент зіткнення пасажира вантажівки викинуло через лобове скло прямісінько між колеса іншого вантажного автомобіля, водій та пасажир вантажівки "Mercedes" з тілесними ушкодженнями доставлені до міської клінічної лікарні.

 
 
 

24 вересня

У Донецьку бойовики влаштовують п'яні аварії на танках

Очевидці повідомляють про аварії, які влаштовують п'яні терористи в Донецьку. Так, в соцмережах опублікували фото танка, який в'їхав у кіоски. Знімок датується 24 вересням.

 
 
У Дніпропетровську ялинка наскрізь пробила джип із водієм

Трагедія сталася навпроти пам'ятника Василю Маргелову о 19:30. Ялинка, що лежала на дорозі, від удару увійшла в лобове скло і вийшла у вікно задніх дверей. 36-річний водій від отриманих травм загинув на місці. Також у салоні перебувала 61-річна пасажирка, яка отримала численні тілесні ушкодження.
 
Автор: nash-rayon.dp.ua
 

25 вересня

У столиці сталася масштабна аварія із пораненими

У Києві на перехресті вулиць Сумської і Кайсарова сталася масова аварія. В ДТП потрапили одразу 4 машини: Шевроле, КіА, Шкода та БМВ. За попередніми даними та свідченнями очевидців, аварію спровокував водій Шевроле, що вискочив на зустрічну смугу. В аварії постраждав водій Шевроле та пасажирка з КІА.

 

За матеріалами Магнолія-ТВ, ДАІ, ДержНС, YouTube.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна гонка, загибель бійців АТО і таран п'яного працівника суду - підбірка ДТП за тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути