середа, 11 вересня 2013 12:51

Скандал у Криму: російські моряки відкрили стрип-клуб прямо на території військової бази

Скандал у Криму: російські моряки відкрили стрип-клуб прямо на території військової бази

Скандал з еротично-військовим присмаком у Криму. Виявляється, російські моряки на озброєння взяли стриптиз. Бойовий дух російських військових на півострові піднімали стриптизерки, йдеться у сюжеті програми "Гроші".

Клуб з еротичними розвагами відкрили прямо на території військового містечка Феодосії. Цю інформацію оприлюднили інтернет-видання.

Побачити, як живуть російські військові - непросто. Так звана "війна маяків", яка почалася у 2005 році на півострові, довела - російська армія не рада чужим очам. Українцям тоді забороняли навіть заходити на маяки, які офіційно дві країни використовують спільно.

Оскільки територію Криму моряки чорноморського флоту лише орендують, український суд втрутився у сферу еротичних розваг і заборонив публічно розсекречений стрип-клуб на російській військовій базі. Будинок розпусти, той самий готель-бар, орендувало, зокрема, Міністерство оборони Росії та компанія "Сріблястий щит", але договір оренди визнали недійсним. Стрип-клуб, за рішенням суду, має виїхати.

Зараз ви читаєте новину «Скандал у Криму: російські моряки відкрили стрип-клуб прямо на території військової бази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути