середа, 28 січня 2015 18:46

Ситуація під Дебальцевим не є критичною - Генштаб

Ситуація під Дебальцевим не є критичною - Генштаб
Фото: dt.ua

У Генштабі ЗСУ вважають, що наразі під Дебальцевим склалась напружена ситуація, але не критична. Про надання допомоги бійцям під Дебальцевим мови поки не йдеться. Про це УНН повідомив в.о. речника Генерального штабу ЗСУ Вдадислав Селезньов.

"Для того, щоб ви розуміли, в Дебальцевому розташовано один зі штабів сектора зони АТО. Щодо серйозного напруження в районі Дебальцевського плацдарму нам відомо. Якщо ситуація на тій чи іншій ділянці критична, то туди направляють резерви для того, щоб стримувати агресію противника. Але якщо не йдеться про відправку резервів, виходимо з того, що ситуація не критична", — зазначив Селезньов.

В.о. речника Генерального штабу ЗСУ повідомив, що наразі ситуація напружена, але не критична.

Зазначимо, за даними Генштабу, упродовж дня, 28 січня, 80% обстрілів у зоні АТО були зосереджені в районі Дебальцевого. Впродовж дня бойовики стріляють не по самому Дебальцевому, а по населеним пунктам, які межують з містом.

Видання нагадує, що зі слів дружини одного з військовослужбовців "Кривбасу", якщо шлях до військових буде перекрито бойовиками, то військовослужбовці можуть опинитись в оточенні. У 40-му батальйоні "Кривбас" також підтвердили, що перешийок під Дебальцевим перебуває під постійними обстрілами терористів.

Зараз ви читаєте новину «Ситуація під Дебальцевим не є критичною - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути