понеділок, 28 січня 2013 17:12

Прикарпатські злодії вивозили награбоване на таксі

Прикарпатські злодії вивозили награбоване на таксі
Фото: ru.tsn.ua

В Івано-Франківській області оперативники управління карного розшуку обласного УМВС і працівники Тисменицького райвідділу міліції затримали групу злодіїв, яка вчиняла крадіжки з торгових закладів на території області.

Уночі 25 січня троє молодих чоловіків обікрали продовольчий магазин в одному з сіл Надвірнянського району. Винісши з крамниці спиртне та продукти, злочинці викликали таксі, в яке завантажили крадене. Дорогою автомобіль зупинили працівники міліції. Затриманими виявилися троє жителів Івано-Франківська, двоє з яких мають судимості за вчинення насильницьких і майнових злочинів. За попередніми підрахунками, вартість викраденого склала близько 10 тис. грн.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Вирішується питання щодо обрання для них міри запобіжного заходу.

Зараз ви читаєте новину «Прикарпатські злодії вивозили награбоване на таксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути