вівторок, 08 листопада 2011 15:53

Під час "рейдерського захоплення" зламали один з найдорожчих роялів у Європі

ТОВ "Тригліф" не збирається захоплювати приміщення чоловічої хорової капели ім Ревуцького. Вони хочуть лише поміняти перекриття між першим і другим поверхом.

Про це кореспонденту розповіла Людмила Булгакова, юрист ТОВ "Тригліф".

"Наше товариство купило антресольний і підвальний поверхи у 2006 році. Хотіли зробити тут ремонт і відкрити магазин, але нам не дозволили. Будівельники сказали, що можуть привести все в порядок, але не можуть дати гарантій, що воно все не завалиться. Почали збирати документи. Відповідь була одна: міняти перекриття. Будинок знаходиться у комунальній власності, держава грошей на ремонт не виділяє. Ми вирішили зробити все за власний рахунок. Хочемо зробити це лише між першим і другим поверхом. Нам у підвалі не потрібні роялі і співаки", - сказала вона.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Видавництво "А-ба-ба-га-ла-ма-га" трощать не рейдери — МВС

"У серпні о 4 ранку на першому поверсі почали тріщати балки. Мені подзвонив наш охоронець і сказав: "Тут усе завалиться. Приїжджайте самі. Я тут сидіти більше не буду". Після того почали говорити із представниками капели про ремонт. Показали всі необхідні документи. Та вони вирішили, що ми хочемо зайняти їхнє приміщення. Попросили надати їм гарантійний лист. Цього робити не будемо, бо збираємося робити ремонт у своєму приміщенні. Ремонтуємо свою стелю, а вони кричать, що це їхня підлога. Ремонт мали почати 1 листопада. Не почали, бо ніхто із представників капели не з'явився. А по телефону знайти їх не можемо", - додала Людмила Булгакова.

ТОВ "Тригліф" почало руйнувати підлогу у чоловічій хоровій капелі ім. Ревуцького сьогодні о 7 ранку. Робітники винесли у коридор з хорового класу стільці, столи і шафи. Дорогий чорний рояль не пролазив у двері, тому вони відкрутили йому ніжки і викотили боком.

"Цей роль - один з найдорожчих у Європі. Зараз у нього не закривається кришка. Невідомо, чи працюють клавіші і педалі", - сказав завгосп хорової капели.

Зараз ви читаєте новину «Під час "рейдерського захоплення" зламали один з найдорожчих роялів у Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути