понеділок, 02 грудня 2013 15:22

Вночі у Харкові горів ресторан Кернеса - ЗМІ

У ніч з 1 на 2 грудня у харківському ресторані "Никас" по вул. Університетська, 2, у напівпідвальному приміщенні якраз навпроти Історичного музею, сталася пожежа, в результаті якої прогримів вибух. Через вибух вилетіло декілька вікон, причини пожежі поки не встановлені.

Як пишуть Вести, ресторан належить меру Харкова Геннадію Кернесу.

Як повідомив помічник начальника облуправління ДСНС Ігор Лупандін, повідомлення про пожежу рятувальники отримали о 2:20. На місце виїжджали три відділення ДСНС, і до 2:44 вогонь був погашений. Площа пожежі становить близько 10 квадратних метрів. Причини пожежі та збитки встановлює міліція. Підозрюваних поки немає.

До речі, сам Геннадій Кернес часто виставляє в соцмережах фото з цього ресторану - як на літньому майданчику, так і в самому напівпідвальному приміщенні.

Нагадаємо, 30 листопада Кернес в спортивках і на велосипеді приїхав підтримати харківський анти-Євромайдан. "Я впевнений, що всі, хто живе в Харкові, любить своє місто, свою країну і підтримує Президента. Сьогодні я проїхав 40 кілометрів на велосипеді на підтримку курсу Віктора Януковича", - проголосив Кернес.

Зараз ви читаєте новину «Вночі у Харкові горів ресторан Кернеса - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути