понеділок, 25 листопада 2013 17:09

Кернес отримав диплом кандидата наук із рук самого міністра освіти

Мер Харкова Геннадій Кернес у середу захистив дисертацію, будучи аспірантом кафедри парламентаризму й політичного менеджменту Академії держуправління при президенті.

Близько 14:00 Кернес під'їхав до будівлі на проспекті Московський у супроводі охорони, потім пройшов у кабінет ректора академії Вадима Ландсмана. Близько трьох годин Кернес захищав роботу на тему "Механізми впливу регіональної еліти на державне управління України".

"Кожен, хто має позитивний результат, повинен бути задоволений. Я працював над цією дисертацією кілька років. У житті нічого легко не дається", - сказав Кернес журналісту газети "Вести" після захисту.

Пізніше диплом кандидата наук Кернес отримав від самого міністра освіти - Дмитра Табачника. На згадку про цей урочистий момент політики сфотографувалися. Фото, яке підтверджує це, з'явилося на сторінці мера Харкова в Instagram.

Автор: Фото: Instagram
 

Зараз ви читаєте новину «Кернес отримав диплом кандидата наук із рук самого міністра освіти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути