пʼятниця, 25 жовтня 2013 11:36

Рідна фірма радника Кернеса отримала 10 мільйонів на ремонт вулиць

Рідна фірма радника Кернеса отримала 10 мільйонів на ремонт вулиць
У Харкові відремонтують вулиці. Фото: orsk.ru

Департамент будівництва та шляхового господарства Харківської міськради замовив у ТОВ "Паркінг+" капітальний ремонт вулиць на суму 9,99 млн грн.

Інформація про відповідну тендерну угоду опублікована у "Віснику державних закупівель".

Роботи фінансуються за кошти місцевого бюджету і мають бути проведені у 2013 році.

На вулицях мають зняти старе асфальтобетонне покриття, зроблять вирівнюючий шар зі щебеню, встановлять бортики, покриють шаром асфальтобетону проїзну частину і тротуари, замінять чавунні люки, обетонують оглядові колодязі і змонтують плити їх перекриття.

Директором та співзасновником "Паркінг+" до січня 2010 року був Володимир Чумаков. У січні 2010 року його призначили радником мера Харкова Геннадія Кернеса з питань ЖКГ. Тоді ж фірму перереєстрували на Галину Давидову. В травні того ж року Чумакова призначили головою Департаменту будівництва міськради, котрий він очолює і понині. З липня 2011 року список власників "Паркінг+" поповнили Вячеслав Блінкін та офшор з Віргінських островів "Валдхелмтрейдінг корп.".

Вячеслав Блінкін є бізнес-партнером Ольги Чумакової, зареєстрованої за однією адресою з вищезгаданим Володимиром Чумаковим. Чумакова і Блінкін разом заснували фірму ТОВ "Укрбудмонтаж".

Галина Давидова раніше очолювала та входила до переліку співзасновників обслуговуючого кооперативу "Житлово-Будівельний Кооператив "Триумф". Пізніше його співвласником стала Алла Добкіна - мати Михайла Добкіна.

Фірма "Валдхелмтрейдінг корп." окрім "Паркінгу" також є власником ще низки українських компаній.

У 2007 році на неї було переоформлено ТОВ "Санстріт". В 2011-2012 роках співвласником "Санстріту" разом з віргінцями – спочатку через ТОВ "У.С.К.", потім через фірми "Спецстроймонтаж-Інтер" і "Будівельник" – був Анатолій Денисенко, у 2010-2012 роках депутат Харківської міськради, а тепер народний депутат обраний від Партії регіонів по виборчому округу №173 у Харківській області.

Зараз ви читаєте новину «Рідна фірма радника Кернеса отримала 10 мільйонів на ремонт вулиць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути