понеділок, 25 листопада 2013 14:31

У Харкові через епідемію заборонили Євромайдан і відвідини Тимошенко

У Харкові через епідемію заборонили Євромайдан і відвідини Тимошенко
Юлія Тимошенко. Фото: fakty.ictv.ua

У ЦКЛ "Укрзалізниці", де лікується екс-прем'єр Юлія Тимошенко, введено обмеження відвідин у зв'язку з сезонною інфекційною ситуацією.

Про це повідомила лікарка Тимошенко Ірина Фурса.

"Карантину в лікарні немає. Але введено обмеження відвідин хворих, що пов'язане із загостренням сезонної інфекційної ситуації в місті і області", - зазначила вона.

За словами лікарки, на Харківщині спостерігається загострення простудних інфекцій, що може загрожувати передачею захворювань під час відвідин хворих.

Відповідаючи на запитання, чи будуть допущені до Тимошенко Яценюк і Луценко, які вже приземлилися в аеропорту, Фурса сказала: "Відвідини, зустрічі хворих з відвідувачами не є лікувальним процесом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громадське ТБ: марафон щодо Євромайдану та прямі включення з-під Кабміну (онлайн)

Що стосується стану здоров'я Тимошенко, то, за словами Фурси, якщо минулого тижня у неї були ознаки простудного захворювання, то зараз їх немає завдяки вжитим лікувальним заходам.

"Яких-небудь загострень з боку основного захворювання Тимошенко не спостерігається. Нових скарг від неї не надходило. Виконуються ті процедури, які призначено німецькими лікарками", - додала Фурса.

Зараз біля воріт ЦКЛ зібралося до півсотні прихильників Тимошенко з прапорами і гаслами "Юлі - волю!". Тут же журналісти місцевих і центральних ЗМІ чекають приїзду в лікарню Арсенія Яценюка, Ірини і Юрія Луценків, яким дозволено короткострокове побачення з Тимошенко. До екс-прем'єра також зайде, як підтвердили представники "Батьківщини", її захисник - дочка Євгенія.

Раніше стало відомо, що мер Харкова Геннадій Кернес видав розпорядження про припинення масових заходів у зв'язку з реєстрацією зростання захворюваності ГРЗ в місті.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові через епідемію заборонили Євромайдан і відвідини Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути