вівторок, 08 листопада 2011 11:18

Начальника одного з райвідділів ДАІ на Хмельниччині побили металевим насосом

Начальника одного з райвідділів ДАІ на Хмельниччині побили металевим насосом

У Старій Синяві Хмельницької області начальник ВДАІ місцевого райвідділу міліції отримав тілесні ушкодження під час виконання службових обов'язків.

Майор міліції Володимир Мулик їхав рано вранці на роботу і звернув увагу на скутер, який петляв по дорозі і ледь не зіткнувся з його автомобілем. Правоохоронець відразу помітив, що і водій, і пасажир транспортного засобу знаходяться в стані алкогольного сп'яніння. Щоб запобігти правопорушенню, працівник міліції наздогнав скутер і зробив знак, щоб водій зупинився. Але останній додав швидкості і почав тікати. Начальник ВДАІ притиснув правопорушників до узбіччя і примусив зупинитися. Але коли працівник міліції підійшов до скутера, один з молодих людей несподівано вихопив з-за пазухи металевий насос і щосили вдарив ним правоохоронця в скроневу частину голови, від чого той знепритомнів. Після цього зловмисники продовжили побиття працівника міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Податківці" клянуться, що били секретарку афганців згідно з усіма законами

Через якийсь час Володимир Мулик прийшов в себе і повідомив у райвідділ міліції про те, що з ним сталося. Слідчо-оперативна група разом із "швидкою" прибули на місце, інші мобільні групи були орієнтовані на розшук зловмисників. Через півгодини обидві молоді людини були доставлені в райвідділ міліції.

Як з'ясувалося, підозрювані - жителі райцентру віком 20 та 19 років. В обох за плечима кримінальне минуле, один з них тільки вийшов з місць позбавлення волі.

Попередній діагноз майора міліції - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забита рана скроневої частини голови, множинні садна та пошкодження всіх ділянок тіла, перелом двох ребер.

Прокуратура району вирішує питання про порушення кримінальної справи за ч.2 ст.345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронних органів тілесних ушкоджень середньої тяжкості) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення свободи строком до 5 років.

Нагадаємо, Київська міліція порушила кримінальну справу за фактом хуліганських дій і побиття співробітників міліції учасниками акції протесту, яка пройшла в четвер, 3 листопада, біля будівлі Верховної Ради України.

Зараз ви читаєте новину «Начальника одного з райвідділів ДАІ на Хмельниччині побили металевим насосом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути