вівторок, 29 жовтня 2013 15:10

На Вінниччині рецидивіст зґвалтував дівчинку на очах у 3-річного брата

На Вінниччині рецидивіст зґвалтував дівчинку на очах у 3-річного брата
Фото: volynnews.com

20 жовтня у Тульчині на Вінниччині колишній ув'язнений зґвалтував 13-річну дівчинку. Все відбувалося на очах її малолітнього брата.

"Я бачив, як дядя бив мою сестру по попі, казав, щоб не плакала", - розповів слідчому на допиті трирічний братик потерпілої.

29-річний Олександр Олексієнко родом із Немирівщини. Тричі відбував покарання в тюрмі. Два рази сидів за крадіжки, третій раз - за зґвалтування. Нещодавно вийшов за умовно-достроковим звільненням. Одразу поїхав у Тульчин, в гості до товариша - вітчима зґвалтованої дівчинки. Вони разом сиділи у тюрмі.

"Про маму дітей нічого поганого не скажеш, працює в аптеці, за дітьми доглядає. В той вечір пішли з чоловіком в місто погуляти. Дітей залишили на Олександра. Він вирішив розважитися із їхньою донькою. Бив та гвалтував дівчинку, маленький братик весь час кричав, але не міг допомогти сестричці. Коли батьки повернулися, дівчинка їм одразу все розповіла, тому злочинця взяли на гарячому", - розповідають у міліції.

За судовим рішенням ґвалтівник знаходиться у камері попереднього утримання. За скоєний злочин йому загрожує від восьми до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині рецидивіст зґвалтував дівчинку на очах у 3-річного брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути