середа, 09 жовтня 2013 17:21

У столиці молодих дівчат у під'їздах підстерігає маніяк - ЗМІ

У центрі Києва орудує маніяк. Він нападає пізно ввечері в під'їздах на молодих дівчат, яких не грабує і не забирає у них телефони.

На 22-річну киянку пізно ввечері чоловік напав у під'їзді власного будинку. Це сталося з 7 на 8 жовтня в будинку по вул. Володимиро-Либідській.

Чоловік зайшов за дівчиною в під'їзд, та одразу ж почав її душити. При цьому весь час спокійним і монотонним голосом примовляв "Не кричи !". Вона почала вириватися, маніяк повалив жертву на підлогу і став бити її руками і ногами. А потім головою об підлогу, щоб вона не кричала. Коли жертва притихла, ґвалтівник зажадав, щоб вона встала. А далі почав тягти дівчину в сторону ліфта.

Шум у під'їзді почула молода пара, яка була на вулиці. Вони стали стукати в двері і викликати міліцію. Хлопець захвилювався і відпустив жертву, вона з криками збігла сходами і встигла потрапити до себе додому. Люди весь це час тримали вхідні двері, щоб він не вискочив. Чоловік зрозумів, що в пастці. Він почав на другому поверсі бити вікна в під'їзді і кричати, що вб'є, якщо вони не випустять. Невідомо, чи був він озброєний, тому люди просто злякалися і втекли.

Зараз дівчина з численними ударами і саднами на голові й тілі лікується вдома. У неї була підозра на перелом щелепи і струс мозку, але не підтвердилося.

Особи злочинця дівчина не побачила, його закривала кепка. Але запам'ятала, в чому він був одягнений. На чоловікові була бежева куртка, світла кепка, сині джинси. Він худорлявої статури, не вище 180 см, на вигляд 22-28 років.

Родичі постраждалої розклеїли такі оголошення по всьому району.

Автор: Фото: Вести
 

У міліції кажуть, що спроби згвалтування не було. "Дійсно, дівчина пізно ввечері поверталася додому з роботи. За нею в під'їзд зайшов невідомий і спробував вирвати сумку. Вона пручалася, а чоловік став її бити. І знову намагався видерти сумку, але його злякали люди на вулиці. Він все кинув, вискочив з під'їзду і втік. Дівчина зараз заявила про побиття, а не про спробу зґвалтування . Ці відомості занесені до єдиного реєстру, в будь-якому випадку нанесення легких тілесних ушкоджень - це кримінальний злочин. Сьогодні дівчину направимо на судмедекспертизу", - каже помічник начальника Голосіївського РУВС Юлія Мусташ.

У міліції уточнюють, що зі слів потерпілої, на зв'язок з нею вийшла ще одна дівчина. Розповіла, що піддалася нападу схожого чоловіка, але вже в Печерському районі. Заява в міліцію вона не писала, тому що злякалася.

Зараз ви читаєте новину «У столиці молодих дівчат у під'їздах підстерігає маніяк - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути