середа, 09 жовтня 2013 14:20

Ґвалтівника Оксани Макар в колонії годують смачними пиріжками

Ґвалтівника Оксани Макар в колонії годують смачними пиріжками
Фото: fakty.ictv.ua

Артем Погосян, який засуджений до 14 років позбавлення волі за участь у знущаннях над Оксаною Макар, працює в Криворізькій колонії № 80 посудомийником і виглядає досить добре. Про це на своїй сторінці у Facebook написала правозахисниця Олена Кабашна.

За її словами, мати Погосяна вперше отримала короткочасне побачення з сином. Погосян працює на кухні посудомийником.

Ув'язнених, за твердженням Погосяна, годують добре. "Він похвалив смачні пиріжки з повидлом та м'ясні страви, приготовані кухарями установи", - пише Кабашна.

Погосян нещодавно хворів, лікування і ліки отримав в повному обсязі. Персонал не ввічливий, але уважний, зазначила правозахисниця.

"Уяву мами Погосяна вразив працюючий фонтан перед центральним входом. У колонії ув'язнені носять одяг виключно чорного кольору, речі кольорові і білі вилучили", - пише Кабашна.

"Мама Погосяна приїхала в понеділок, і не потрапила до сина. Зазвичай побачення проводяться з ранку, за заздалегідь поданими заявками від ув'язнених. Короткочасного побачення вдалося домогтися сьогодні. Своєю першою поїздкою вона залишилася задоволена", - зазначила правозахисниця.

Нагадаємо, як повідомлялося, в ніч на 10 березня 2012 року в Миколаєві троє чоловіків скоїли групове зґвалтування 18-річної Оксани Макар, після чого спробували вбити жертву, а потім - спалити її тіло.

Артему Погасяну залишилося сидіти менше 13 років.

Зараз ви читаєте новину «Ґвалтівника Оксани Макар в колонії годують смачними пиріжками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути