середа, 26 жовтня 2011 10:37

На Сумщині завівся звір, страшніший за чупакабру

На Сумщині завівся звір, страшніший за чупакабру

У Сумській області з'явився звір, який жахає місцевих мешканців більше за чупакабру - "вовкособ".

Так на Сумщині охрестили невідомого звіра, що полює за вівцями. Під Шосткою він передушив 12 овець, а в сусідньому Кролевецькому районі у фермерському господарстві недорахувалися 27-ми тварин.

За кілька днів їх знайшли в лісі - кожна жертва з перекушеним горлом. Паркан із колючого дроту та порожніх бляшанок - єдиний порятунок фермерів від лісових хижаків, принаймні, цей кордон вовки ще не долали - вони бояться гуркоту.

Саме під парканом господарі натрапили на перших загиблих тварин, які не добігли до вівчарні якихось кілька метрів. Під час подальших пошуків мертві тіла виявили в лісі.

Дружина фермера Олена Безугла каже, подеюкують, що це вівчиця вчила вівчат, тому що коли звір нападає, то зазвичай одну-дві тварини бере. Але щоб таку кількість - тут бачать вперше.

Приголомшені значною втратою в господарстві, люди звернулися до міліції. Утім, хто пошматував овець - чіткої відповіді не мають навіть експерти.

Проте її чоловік, фермер Олександр Безуглий впевнений, що вовки так "не працюють". Серед мисливців подейкують про такого собі гібрида вовка з собакою - його називають "вовкособ".

Поки що хто насправді напав лишається загадкою. Нині правоохоронці попереджають селян про небезпеку перебування в лісі й лічать дні до відкриття сезону полювання. Можливо, мисливцям удасться відкрити таємницю безжального вовкособа.

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині завівся звір, страшніший за чупакабру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути