четвер, 08 вересня 2011 18:15

На Рівненщині чупакабра нагадала про себе моторошним виттям

На Рівненщині чупакабра нагадала про себе моторошним виттям

На Рівненщині чупакабра не дає спати мешканцям села П'ятигори Здолбунівського району.

"Мені аж моторошно стало, коли посеред ночі почув те виття. Вийшов на поріг і не можу ворохнутися. Щось так протяжно й жалібно завиває, наче його вбивають. Звуки такі пронизливі й тужливі. А потім почало схлипувати й замовкло. Не повірите, але собаки в селі від переляку заскиглили, як цуценята", - розповів 65-річний Дмитро Цицюра. Його будинок стоїть на околиці села по вулиці Садова.

Чоловіка опівночі розбудило жахливе виття невідомої тварини. Він насмілився вийти з хати на поріг і увімкнув світло. Завивання чули й інші мешканці села. Воно тривало хвилин п'ятнадцять. Селяни кажуть, що то була чупакабра.

"Думаю, що вила чупакабра. За кілька днів перед цим дивним чином у мого сусіда – Анатолія Присяжнюка - вона положила четверо індиків. Пам'ятаю, в березні 2010 року у нього ця тварюка повбивала всіх кролів. Одних подушила, а кільком перегризла горло й випила кров. Толік бачив її. Казав, що схожа на вовка та кенгуру", - згадує пенсіонер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чупакабра відкусила жінці два пальці та здерла скальп

Цицюра після цього випадку поставив на обійсті ліхтарі на сонячних батареях. На його думку, вони вночі будуть відлякувати чупакабру.

"Будемо якось захищатися від звірюки. У нас два роки тому чупакабра напала на односельчанку Раїсу Середюк. Вона також бачила тварину й детально описала її. Навіть малюнки чупакабри були в газетах. Тоді в селі цілодобово чергував озброєний наряд міліції, а мисливці організували масштабне полювання. Однак, усе даремно. Звірюка накивала п'ятами. А тепер дала про себе знати – завила таким голосом, наче із того світу", - додав селянин.

Цицюра все життя пропрацював інженером в обласному центрі. Вийшовши на пенсію, повернувся з дружиною жити в рідне село.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині чупакабра нагадала про себе моторошним виттям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути