пʼятниця, 08 квітня 2016 18:18

На Сумщині вкоротила собі віку матір двох дітей

На Сумщині вкоротила собі віку матір двох дітей

31-річна Яна із села Нижня Сироватка на Сумщині повісилася у туалеті. Мертвою онучку знайшла бабуся. Жінку вийняли з петлі та до приїзду швидкої робили штучне дихання. Але було запізно. Сиротами залишилися двоє дітей — 3-річна дівчинка та хлопчик, 2 роки.

"Яна роботяща, хороша дівчина була. Вийшла заміж у Херсонську область, щось не склалося з чоловіком. З місяць, як повернулася сюди жити, до діда з бабою. Дівчинку у садочок водила. Сама була у декретній відпустці з сином. Все було добре. Чого надумала таке — ніхто не знає. Вона була врівноважена, не пила. Записки не залишила. Ніби-то по телефону посварилася за день до трагедії з чоловіком. А перед тим як вішатися — наготувала собі гарне плаття у хаті, попрощалася з дітьми і пішла", - розповідають місцеві.

У поліції справу кваліфікували як самогубство.

"Ніяких ознак кримінального правопорушення на місці виявлено не було.Нині тривають перевірки, відпрацьовуються версії і вивчаються події", - розповіла речник Сумського відділу поліції Олена Шевченко.

Дітей до притулку не віддадуть. Хлопчика до себе на Херсонщину забере чоловік покійної. Дівчинку виховуватиме молодша сестра Яни — Ганна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через бідність чоловік убив себе електричним струмом

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині вкоротила собі віку матір двох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути