четвер, 07 квітня 2016 16:46

Через бідність чоловік убив себе електричним струмом

Через бідність чоловік убив себе електричним струмом

48-річний житель Хмельницького примотав скотчем до серця електропровід і підключив до розетки. У передсмертній записці освідчився дружині. Вибачився за те, що став банкрутом.

"Видно, що чоловік все заздалегідь і ретельно спланував. Причому до найменших дрібниць. Свою передсмертну записку написав ще звечора о 20:30. Писав російською. Сказав, що вдома зараз дружина і син, але він не має часу чекати, доки залишиться сам. Тому все зробить уночі, доки ті спатимуть. Писав, що він - банкрут. Має лише 950 гривень і золоту вінчальну каблучку. Може, комусь був винен гроші, про це не відомо. Казав, що обіцяв людям щось зробити, але через безгрошів'я йому буде соромно дивитися їм у вічі. Просив нікого не звинувачувати й запевнив, що він робить це свідомо", - розповідає Катерина Терещенко з Національної поліції Хмельницького.

Самогубство чоловік здійснив уночі. Зайшов до ванної. На дзеркалі, яке висіло на дверях, маркером написав ще одне послання дружині. У ньому освідчився, подякував за все та попросив пробачити. Далі взув гумові чоботи, одягнув шкіряні рукавиці. Довкола грудей обмотав оголений електричний дріт. Щоб не відпав, закріпив скотчем. Так само замотав дріт з іншого кінця, сів на пластиковий стілець та всунув кабель у розетку. Від розряду в чоловіка вигоріло біля серця.

"Зранку чоловіка знайшла у ванній дружина. Викликала поліцію. Не можна сказати, що сім'я - бідна. Чого чоловік наважився на такий вчинок, з'ясовуємо", - додає Терещенко.

Читайте також: В Запоріжжі чоловік порізав дружину і хотів убити себе

У самогубця, крім дружини, залишився 2-річний син. Жодних психологічних відхилень за ним досі ніхто не спостерігав. Не мав хмельниччанин і відношення до професії, пов'язаної з електричними приладами.

Зараз ви читаєте новину «Через бідність чоловік убив себе електричним струмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути