понеділок, 16 липня 2012 16:57

На Полтавщині в автомобільній аварії загинуло четверо молодих людей

15 липня о першій годині ночі в селі Підгора Кобеляцького району Полтавської області 23-річний водій автомобіля "ВАЗ 21154" вилетів на зустрічну смугу та зіткнувся з іномаркою "Кіа Ріо". Потім врізався в дерево. На місці загинуло чотири людини.

Автор: Фото: Прес-служба ДАІ
  4 людини загинули на місці ДТП
4 людини загинули на місці ДТП

"ВАЗ з п'ятьма людьми їхав в сторону Решетилівки. В ній сиділа компанія молоді. Дві дівчини 16-ти та 17-ти років, і три хлопці, - розказав Сергій Антоненко з Полтавського обласного управління автодорожньої автоінспекції. - Водій виїхав на зустрічку, не справився з кермом і протаранив "Кіа Ріо" з двома громадянами Білорусі. Коли зіткнувся з деревом, вижив лише один 22-річний хлопець. Він в реанімації. Білорусів із ранами на голові відправили в місцеву лікарню".

Місцеві жителі кажуть, перед аварією компанія гуляла на дискотеці в Кобеляках.

"Там танці тільки до дванадцятої ночі. Люди говорять, вирішили продовжити вечір в селі Бутенки. Звідти були троє хлопців. Наше село якраз проміжне, - розповів сільський голова Підгір'я Анатолій Няйко. - З Кобеляк вони проїхали метрів дев'ятсот. На заокругленні дороги таке сталося. Чув, спідометр зупинився на позначці 150 кілометрів за годину. Вочевидь, гнали. Від удару об дерево було чути страшний хлопок. Люди зразу збіглися".

Двох дівчат поховали вчора. Вони жили по сусідству в Кобеляках, їм правили одну службу.

"Місце аварії недалеко від сільської ради. Коли у вікно виглядаю, там завжди хтось є, багато молоді приїжджає, - продовжив чоловік. - Вже й вінок на дерево прибили".

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині в автомобільній аварії загинуло четверо молодих людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути