субота, 14 липня 2012 11:01

У ДТП в Полтавській області постраждали 17 осіб - МНС

У ДТП в Полтавській області постраждали 17 осіб - МНС
Фото: kolo.poltava.ua

У ДТП в Полтавській області в п'ятницю постраждали 17 осіб, з них 9 громадян Російської Федерації і 8 українців, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі облуправління МНС в суботу вранці.

"Всього постраждало 17 осіб, з них 9 осіб - громадяни Російської Федерації, ще 8 - українці. Загрози для життя у постраждалих вже немає", - сказали в прес-службі.

Там уточнили, що від госпіталізації відмовилися четверо громадян України і один росіянин. Таким чином, госпіталізовано четверо українців і вісім росіян.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Полтаві у ДТП потрапив весільний мікроавтобус, п'ятеро людей госпіталізовані

Про обставини ДТП в МНС розповіли наступне: "Був весільний кортеж. Коли вони від'їжджали після офіційних весільних заходів з Полтави в Диканьку, "Мерседес Спринтер", в якому перевозили гостей, відстав від весільного кортежу, і намагався його наздогнати. Мікроавтобус з гостями вийшов на обгін ..., виїхав боком на зустрічну смугу, де і зіткнувся з вантажівкою".

Обидва водії - українці, з Полтавської області.

Як повідомлялося, в Полтаві в п'ятницю зіткнулися мікроавтобус "Мерседес Спринтер" і вантажівка "САЗ-3508". Мікроавтобус перевозив 17 пасажирів, які їхали на весілля в Диканьський район.

Зараз ви читаєте новину «У ДТП в Полтавській області постраждали 17 осіб - МНС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути