пʼятниця, 13 липня 2012 10:13

Призер Каннського фестивалю актор Костянтин Лавроненко поранений в смертельному ДТП

Призер Каннського фестивалю актор Костянтин Лавроненко поранений в смертельному ДТП
В аварії загинула 7-місячна дитина Фото: РИА Новости

Актор Костянтин Лавроненко госпіталізований у важкому стані в НДІ швидкої допомоги імені Скліфосовського. Тріумфатор Каннського фестивалю потрапив в ДТП під Ярославлем. Лікарі діагностували у нього перелом четвертого хребця.

Лавроненко прямував в Ярославль на зйомки нового серіалу. Під Переславлем в Mitsubishi Pajero 51-річного артиста врізалася Toyota Camry, котра рухалася назустріч. В авто їхала родина з трьох осіб, у тому числі семимісячна дівчинка.

Дитина, яка знаходилась на руках у мами, загинула. Дорослі отримали травми різного ступеня тяжкості.

За попередніми даними, винуватцем ДТП є водій Toyota, який виїхав на зустрічну смугу. Він значно перевищив швидкість, на повороті не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу.

Чоловік, який знаходився за кермом Mitsubishi, відбувся незначними травмами, а ось його пасажир - актор Костянтин Лавроненко - отримав серйозні поранення. Спочатку через больовий шок він не зрозумів, що сильно травмований. Але незабаром медики виявили у нього серйозну травму хребта.

Костянтина у важкому стані переправили до Москви. Джерело в медичних колах повідомило, що Лавроненко був доставлений в НДІ швидкої допомоги імені Скліфосовського. Стан актора оцінюється як важкий, пацієнт проходить обстеження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Гармаш на машині зіткнувся з позашляховиком

Популярність до Костянтина Лавроненка прийшла після зйомок у двох фільмах Андрія Звягінцева "Повернення" і "Вигнання". Остання робота була удостоєна нагороди "За кращу чоловічу роль" Каннського кінофестивалю.

Зараз ви читаєте новину «Призер Каннського фестивалю актор Костянтин Лавроненко поранений в смертельному ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути