середа, 17 серпня 2011 13:56

У московській аварії загинули 5 людей, серед них і відомий актор
10

Фото: Фото: Правда.ру

Серйозне ДТП сталася о 06:30 (5:30 за київським часом) у районі будинку 13/15 по Садово-Сухаревській вулиці в Москві. За даними головного управління із забезпечення безпеки дорожнього руху МВС Росії, в аварії розбились три машини: Hyundai Santa Fe, Mercedes і Nissan Teana, число жертв досягло п'яти осіб, серед них - актор Нікіта Ємшанов.

Жертвою аварії, в якій загинув молодий артист, стала актриса Катерина Бірюкова. Дівчина померла в реанімації інституту Скліфософського, пише Росбалт .

"Дівчину доставили до нас о 7.10 ранку, о 8.30 ми, на жаль, констатували її смерть, - розповіли в НДІ Скліфосовського. - У нас вона досі проходить як невідома. Пізнати її буде складно. Неможливо навіть визначити колір волосся - воно згоріло".

На пасажирському сидінні автомобіля актора Микити Ємшанова сиділа його дівчина - Катя Бірюкова.

Спочатку на місці аварії її прийняли за загиблу, але потім медики, промацавши пульс, зрозуміли, що нещасна ще жива і відразу ж на реанімобілі відправили до інституту Скліфосовського.

"З особливих прикмет у загиблої можна назвати татуювання - на лівому плечі і на лівій стопі. На нозі - ластівки", - говорять лікарі.

З цього татуювання, мабуть, друзям і рідним і доведеться впізнавати Катю.

"У Каті було татуювання на нозі у вигляді двох ластівок, - підтвердила режисер Валерія Гай Германіка. - Не можу повірити, що вона мертва. У нас у всіх стрес ... Катя і Микита зустрічалися останні кілька місяців".

Слідчим управлінням УВС по Центральному адміністративному округу столиці порушено кримінальну справу за частиною 5 статті 264 КК РФ (порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів, що призвело з необережності смерть двох або більше осіб).

ДТП, швидше за все, сталося з вини Микити Ємшанова. Загиблий знявся в таких фільмах, як "72 метри", "Московська сага", "Хлопці із сталі", "Олександрівський сад", "Грозові ворота", "Я повернусь", "Десантура", а також у великій кількості російських серіалів.


Зараз ви читаєте новину «У московській аварії загинули 5 людей, серед них і відомий актор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути