пʼятниця, 25 березня 2016 11:47

На Львівщині підліток підрізав товариша через 30 гривень боргу

На Львівщині підліток підрізав товариша через 30 гривень боргу
фото: 5.ua

23 березня в місті Червоноград Львівська область, 17-річного Володимира Ворошика поранив ножем його товариш. Ударив у живіт та руку, після чого втік. Причиною конфлікту між хлопцями став борг у 30 гривень. Подія трапилась на вулиці Стуса біля магазину "Бджілка".

Поранений самотужки дійшов до дитячої поліклініки де попросив допомоги. Його завели в кабінет хірурга де спробували зупинити кровотечу. Викликали швидку допомогу, яка забрала хлопця до реанімації.

Лікарі поставили пацієнту діагноз: "проникаюче ножове поранення черевної порожнини, пошкодження печінки".

"Зараз його стан стабільний, але поки він у реанімаційному відділенні. У нього велика втрата крові. Ніж потрапив в променеву артерію, тому крові втратив він багато. Він молодець - мужньо тримається. коли забіг у поліклініку був при свідомості. одразу сказав номер мами, щоб їй зателефонували. Не кричав і тримався коли з нього знімали одяг", - розповіли Gazeta.ua в Червоноградській централньій міській лікарні.

Володимир Ворошик навчається на другому курсі місцевого технікуму. ЗАймається боксом. ЛІкарі впевнені, що це у врятувало йому життя - він встиг прикрити рукою печінку і ніж не проткнув її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові добу розшукують дитину, яку з дому вигнала рідна мати

Поліція Червонограда затримала нападника. Проти нього відкрили кримінальне провадження за нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень. Йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Оголошено підозру у скоєнні злочину, вирішується питання про обрання для нього міри запобіжного заходу.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині підліток підрізав товариша через 30 гривень боргу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути